Boende i Wira Bruk

Boende i Tingshuset anno 1750

Njut av natur & frisk luft och ta sen chansen att bo på härlig plats med en trädgård i den extraordinära pittoreska byn.

Lägenheten är placerad i västra delen av det gamla " tingshuset" , där restaurang och caféverksamhet bedrivs på helgerna.

Ytan är ca 30 kvm uppdelad på ett generöst sovrum med sittdel och ett kök med sittdel och från köket når ni toalett och dusch.

Gästers tillgång
Hela lägenheten är tillgänglig endast för den som hyr, inget delat utrymme.

Andra saker att notera
Det finns en mataffär 15 minuter bort med bil, om du kommer med buss är det bäst att ta med maten du behöver under din vistelse eftersom bussarna inte går så regelbundet.

Wira Bruk B&B

I vackra Wira Bruk ligger vårat nyöppnade B&B. I den rogivande kulturmiljön kan du promenera bland gamla röda små stugor, och över de små broarna längs med Wiraån.

En mysig liten stuga med plats för 2. 

Möjlighet finns att låna spjälsäng. Toalett, dusch och bastu (mot tillägg) finns i enskilt plan i stora huset dit ni får nyckel. I den vackra trädgården finns många blommande träd och buskar samt ett trädgårdsland. Vi har även frigående trädgårdshöns, och har du tur bjuds det på färska ägg till frukosten.

Varmt välkommen till oss!

Kontakt: via länken på FB sida Wira Bruk B&B